Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (2.77 secunde)
Acelasi lucru l-a facut si fostul director executiv al Directiei Judetene pentru Protectia Copilului, Mirel Hagiu, fost conservator, actual liber de conotatii politice, dar care si-a spus oful sub sigla Partidului Democrat Liberal Fost director nemultumit Mirel Hagiu este nemultumit de faptul ca, atata vreme cat a fost director executiv si avea in subordine 650 de asistenti maternali, banii dati de CJ pentru Protectia Copilului nu ajungeau, fiind folositi cu precadere pentru amenajari, constructii si alte lucruri de care copiii ar beneficia mai mult indirect si nu le-ar fi foarte utile.
Liberalul Enache Busu, actualul director al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta - institutie care a trecut in curtea Partidului Democrat Liberal -, va fi schimbat din functie chiar de catre propriu frate, Gheorghe Busu (foto), membru PD-L.
In cadrul Autoritatii Navale Romane exista, in momentul de fata, un post de director adjunct liber, pentru care democrat-liberalii constanteni urmeaza sa-si desemneze un om.
Fostul prefect de Dolj, Nicolae Giugea, in prezent secretar executiv al organizatiei judetene a PD-L, a fost numit director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS) Bucuresti, incepand cu 1 martie.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Adrian Zaharia, noul director al Cancelariei Prefecturii Olt, a fost prezentat oficial. Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Ministrul Radu Berceanu a confirmat, marti, numirea lui Viorel Scurtu in functia de director general al CFR Infrastructura si a lui Liviu Pescarasu in cea de director general al CFR Calatori.
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... Eu insa nu am de gand sa dau pe nimeni afara sau sa incep sa caut greselile fostului director.
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Noul director general al Mamaia S. ... "In maxim o luna de zile voi sti cu exactitate cum stau lucrurile", a spus Virgil Cirstea, care l-a inlocuit pe Dan Lucian din functia de director general.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Pana sa ajunga in cel mai de seama fotoliu al prefecturii, Florin Stancu a fost director la DGASP Dolj, in subordinea sa fiind sotia lui Ovidiu Vladoi.
Concursul pentru functia de director coordonator al Garzii Financiare, cat si pentru cea de adjunct urmeaza sa fie organizat in perioada 18-19 mai.
Potrivit lui Minca, postul de director coordonator urmeaza sa il preia, oficial, din data de 25 mai a.
Astfel, au avut emotii Cristina Branzoi, sustinuta de PD-L Constanta pentru functia de director coordonator al Directiei Judetene de Tineret si Felix Burcin (PD-L) - pentru functia de director coordonator adjunct la DJT. ... inceteaza contractul de management al actualului director Claudiu Teliceanu.
din Constanta nu are nici director. ... , cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale functioneaza la ora actuala fara director adjunct, iar aceasta situatie persista de aproximativ doua luni. ... Acesta a afirmat ca s-a vazut nevoit sa imparta treaba cu fostul director adjunct al institutiei, chiar daca acesta nu se mai afla, oficial, in functie.
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele. ... 800 lei", ne-a comunicat Daniela Neagu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta.
google-analytics.com